Matchreferat Almtuna - Björklöven
Publicerad: 2023-10-09
Jätte starkt att åka upp till Umeå och ta 3 poäng. Hanneborg ska ha en extra eloge och står för en toppen insats.

Vi kommer ut på ett väldigt bra sätt och låter inte Björklöven få grepp om matchen. Det byts lite chanser och spelet böljar fram och tillbaka. Efter 10.26 får William Eriksson ett bra läge i slottet och är klinisk i avslutet och 0-1 på tavlan.

I andra perioden kommer för spelar vi väldigt smart och väntar på rätt lägen att anfalla. Redan efter 2.35 gör Olivier Kandergård 0-2 på ett fint sätt då han lyfter upp en backhand i nättaket. Det går bara knappa minuten när Jacob Svensson kommer i en kontring och sätter säkert 0-3. Björklöven får in en reducering sent när det bara återstår 3 sekunder av perioden.

I början på tredje reducerar Björklöven återigen när dom efter 1.19 gör 2-3. Blir ordentlig spänning i matchen och det är nära att löven kvitterar  några gånger men Jörgen Hanneborg gör en fantastisk debut i Almtuna tröjan. I slutet på matchen gör vi två mål i öppen bur genom Ljungkrantz och Harlestam.En otrolig väl genomförd match där vi gör väldigt få misstag.