Almtunas J20 får ny huvudtränare!
Publicerad: 2024-05-09
Nu står det klart att Almtunas huvudtränare för J20 inför säsongen 24/25 blir Markus Jalmerud.

Markus har Almtuna som moderklubb och spelade för föreningen upp till och med J20 nivå. Han har även spelat för Tierp och Enköping i Hockeyettan samt för SK Iron i Division 2. Markus har varit tränare för Almtunas U16 och var även assisterande tränare i Almtunas J-20 under säsongen 23/24. Nu kliver Markus upp ännu en nivå och blir huvudtränare för Almtunas J20-lag inför säsongen 24/25.

“Markus var assisterande tränare förra säsongen i J-20 och kliver nu upp som huvudtränare och får utökat ansvar. Vi är glada att fortsätta samarbetet med Markus som är en nästa generations tränare som vi är glada över att han stannar och får fortsätta att utvecklas i Almtuna”, säger Almtuna sportchef Nicklas Danielsson.

“Det ska bli väldigt kul att fortsätta på det som vi gjorde förra året och bygga vidare på det. Vi ska bli bättre än förra året och då måste vi också fortsätta att utveckla den dagliga verksamheten, framförallt med bra träning som gör både individen och laget bättre. Vi ska fortsätta utveckla alla våra duktiga juniorer till nästa steg och i slutändan utveckla egna spelare till vårt A-lag och vidare framåt i sina karriärer”, säger Markus Jalmerud.