VÄLKOMMEN CHRISTER ANDERSSON - NY SÄLJARE FÖR ALMTUNA
Publicerad: 2024-05-07
Vi befinner oss i en tid där vi bygger organisation, som har till syfte att utveckla föreningen in i framtiden. Just nu är vi i en tillväxtfas inom en rad olika verksamhetsområden och som ett led i detta bygger vi en ny säljorganisation.

Sedan tidigare har vi rekryterat tillbaka Magnus Calland, som ansvarig företagssäljare. Nu kan vi gladeligen meddela ett nytillskott till vår säljorganisation, Christer Andersson.

Christer Andersson bor i Uppsala och har ett starkt idrottsintresse. Han har följt ishockeyn på nära håll samt Almtuna IS som förening. Christer har tidigare varit med och bidragit som en stark partner till Almtuna IS och blir nu en del av Almtuna IS nya säljorganisation.

Christer har jobbat med försäljning, bygga kundrelationer, skapa mervärde för företag samt varit en omtyckt person i Uppsalas näringsliv. Han kommer senast från inredningsbranschen som Vice VD på Kinnarps och dessförinnan som försäljningschef inom bilbranschen i 15 år.

”Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara en del i Almtuna IS nya organisation och därmed få möjligheten att vara med och utveckla Almtuna IS som ishockeyförening. För mig är det viktigt att alla jobbar tillsammans och mot ett gemensamt mål - laget före jaget”, säger Christer Andersson.

”Jag ser det som viktigt att vi inom föreningen bygger en organisation, en organisation som ges möjlighet och förutsättningar att bygga det nya Almtuna IS. Mot bakgrund av det känns det bra att Christer ansluter till vår säljorganisation. Christer har en ödmjukhet, lyhördhet och kompetens som kommer att lyfta vår verksamhet på ett bra sätt”, säger Klubbdirektör Tobias Pehrsson.