Nikolai Belov till Modo

21 januari 2020 09:35
Herr

Han slog ner som en mindre bomb då han anslöt till Almtuna inför säsongen. Nu står det klart att Nikolai Belov lämnar Almtuna för vidare spel i topplaget Modo.


Backen Nikolai Belov hade inte spelat hockey på två år och han agent kontaktade Almtuna som beslutade sig att ge honom 14 dagar på is med laget innan man fattade några beslut. Det hela slutade med att han erbjöds ett kontrakt och gjorde sin comeback i hockeyn hos Almtuna till mångas förvåning.

Väl här så har han vuxit allt eftersom och varit en av de bärande backarna i laget. Han blev dessutom snabbt en favorit hos fansen då han förutom stenhårda tacklingar och säkert backspel alltid spred glädje kring sig i laget och till fansen. Nikolai Belov älskar att spela ishockey och vi är glada att vi fick vara den klubb som Nikolai kunde göra sin comeback i. Han har verkligen skrivit in sig i vår historia som både ishockeyspelare och som en riktigt god kamrat.

Vi tackar för den tid vi haft förmånen att ha Nikolai Belov i vårat lag och önskar honom nu all lycka till i sin fortsatta karriär som ishockeyspelare i Modo.

Best of luck in Modo Nikolai Belov

Bildgalleri med Nikolai Belov.
Foto: Johnny Andersson