PRESSRELEASE: AIS kontrakterar egen produkt

30 mars 2017 15:02

Almtuna IS kan idag presenterar en ny kontraktssignering, nu med den egna produkten Jacob Svensson, född 1998. Jacob kommer senast från vårat Elitishockeygymnasie och juniorverksamhet där han fostrats under de senaste tre säsongerna. Jacob har skrivit på ett avtal med Almtuna IS över kommande två säsongerna 2017-18 och 2018-19.


”Jacob är en spelare som vi följt under en lång tid, vi har sett hur han tränat och utvecklats år efter år i vår verksamhet. En klart väldigt positiv utveckling. Samtidigt ser vi en stor vidare utvecklingspotential hos Jacob.”

Jacob har sin moderklubb i Tierps HK, en uppländsk klubb precis som många av våra andra spelare kommer ifrån. Jacob valda att gå Elitishockeygymnasiet i Almtuna IS och har under senaste tre säsongerna utvecklats i vårt J18 och J20 lag.

”Jacob är en ansvarsfull tvåvägscenter som har en bra spelförståelse och en smartness ute på isen. En spelare som är orädd i spelet och vågar ta initiativ. En spelare som vi i Almtuna IS tror kommer ha stor nytta av kommande två säsongerna.” Vi i Almtuna IS är väldigt glada att kunna presentera ännu en egen produkt och nu Jacob Svensson in i vår A-lagsverksamhet.

TOBIAS PEHRSSON
Sportchef
Almtuna IS