Almtuna anställer en junioransvarig

5 oktober 2018 20:15
Junior

Almtuna stärker upp juniorverksamheten. Sedan i måndags har Almtuna tillsatt Robert Lif som junioransvarig


Almtuna anställer Robert Lif som junioransvarig och han skall sköta det administrativa på juniorsidan, ansvara för ekonomistyrningen för juniorverksamheten samt vara ett bollplank till juniortränarna. Robert skall stärka verksamheten och vara en del i att säkerställa den röda tråden från A-laget och ner till U16-nivå.

- Vi har som mål att ha en juniorverksamhet som levererar spelare till vårt A-lag och ett hockeygymnasium som på sikt ligger i topp i Sverige och då måste vi ha en organisation för det också. Därför jobbar vi intensivt för att förstärka och förbättra juniorverksamheten. Det här är viktigt även för Hockeygymnasium verksamheten, säger Anders Leijon Almtunas styrelse.

Lif skall även utveckla Almtunas camp-verksamhet. Utöver camp-verksamheten under säsong är det tänkt att det skall drivas en högkvalitativ camp-verksamhet även på sommaren. Han kommer även att avlasta Robert Press i det administrativa som han har. Robert Lif kommer att ha rapporteringsansvar till styrelsens sportsliga ansvarige Niklas Sjölund.

- Det är en ganska bred roll. Han kommer att bli spindeln i nätet för juniorverksamheten, egentligen ner till U16 också och se till att allting funkar för dom som är på golvet där, säger Anders Leijon i Almtunas styrelse.