Andreas Klingberg slutar som Klubbchef/VD.

12 februari 2018 06:00

Almtunas VD/Klubbchef Andreas Klingberg har valt att avsluta sin anställning. Han kommer arbeta till och med sista april.
Andreas kom till klubben efter en turbulent period och har under sina tre år i föreningen byggt upp en ny organisation och stärkt klubbens ekonomi. Almtuna står nu väl rustat inför framtiden.
Andreas Klingberg säger:
Jag är otroligt glad och stolt över mina tre år i Almtuna. En av de viktigaste uppgifterna jag fick av styrelsen var att bygga en ny organisation som kan föra Almtuna in i framtiden. Det arbetet är nu klart. Att vara klubbchef i Almtuna och alla fina vänner jag har fått i och runt föreningen är något jag kommer att bära med mig resten av livet. Almtuna går mot en ljus framtid och jag kommer alltid att känna en stor kärlek till klubben.
Niclas Fröberg säger:
Att Andreas väljer att sluta är självklart tråkigt då hans engagemang och arbete haft stor betydelse för klubbens utveckling. Almtuna tackar Andreas för hans tid i klubben. Vi har påbörjat en rekryteringsprocess och hoppas ha en ny VD klar senare i vår.
För mer info kontakta:
Niclas Fröberg Ordförande i Almtuna IS mobil 0735 050505