Léman lämnar och en junior lånas ut

14 januari 2020 19:25
Herr

Idag har Jonathan Léman och Almtuna gemensamt kommit överens om att bryta kontraktet och han fortsätter sin hockeykarriär på annat håll istället. Dessutom lånas juniorbacken Marcus Karlsson ut till Division 1.


Backen Jonathan Léman och Almtuna bryter kontraktet med omedelbar verkan och i samförstånd. Jonathan kom in i truppen sent och har spelat 17 matcher med 2 assist på sitt konto. Nu fortsätter hans karriär på annat håll och vi vill låta hans nya klubb få gå ut med nyheten om hans nya adress först.

-Jag har trivts jättebra i Almtuna under den här tiden och det har varit en bra grupp med spelare där det var lätt att komma in - jag har blivit väl mottagen av alla. Men det här känns som den bästa lösningen för mig just nu, säger Jonathan Léman.

Vi säger stort tack för den här sejouren i Almtuna Jonathan Léman och all lycka till framöver.

Unga högerfattade backen Marcus Karlsson har denna säsong fått testa på att spela några matcher med A-laget förutom spel med vårat J20-lag. Han har varit med A-laget vid 5 matchtillfällen hittills under säsongen. Marcus lånas ut till Wings i HockeyEttan fram till och med den 14 februari för att få utvecklas i seniormiljö.

Lycka till i Wings under den här perioden Marcus Karlsson.


Marcus Karlsson
Bild: Peter Bohlin, Frilansfotograferna