Bjurström lånas in

9 oktober 2018 14:15
Herr

Han var en tid hos oss förra säsongen och nu lånar vi in Alexander Bjurström från Brynäs igen.


Forwarden Alexander Bjurström 20 år 180 cm 78 kg och högerskytt lånas in från Brynäs tills vidare. Bjurström är en högerfattad skridskosnabb spelare med ett bra skott. Han spelade förra säsongen totalt 10 matcher med Almtuna och stod för 3 (2-1) poäng. Bjurström fanns med i Brynäs laguppställning vid 29 matcher i SHL förra säsongen och stod för 2 (1-1) poäng. Denna säsong har han funnits med i Brynäs laguppställning vid fyra tillfällen och snittat 4.01 i istid per match. Dessutom har han spelat 7 matcher med Brynäs J20-lag i SuperElit och där stått för 5 (2-3) poäng.

Bjurström kommer att vara tillgänglig för spel från och med i morgon då vi möter Björklöven och han kommer att ha nummer 12 på sin tröja.

- Alexander var hos oss på lån redan förra säsongen och vi var jättenöjda då. Han känner gruppen och passar bra in med en grym speed, bra händer och sitt skott. Vi är jättenöjda att vi får låna honom och tacksamma för ett bra samarbete med Brynäs. Vi hoppas och tror att han kommer att ha en riktigt bra utveckling hos oss. säger sportchef Björn Danielsson.