Svenska Spel
Almtuna IS

Upptaktsträff 18/19

Publicerad: 2018-09-07 22:13

Idag var det dags för upptaktsträff för Almtunas sponsorer. Efter en inledande lunsch hos Lattitude 59 var det konferens på Eckerölinjen som stod på menyn.

Den årliga upptaktsträffen för Almtunas sponsorer gick idag av stapeln. Lagom till den inledande lunchen hos Lattitude 59 så släpptes en aktieförsäljning i Almtuna IS Ishockey AB. Efter den goda lunchen så var det dags att åka med Gimo Bussresor till Eckerölinjens fartyg där en konferens och middag avnjöts. 

Under konferenen så medelades att aktier nu kunde köpas i Almtunas aktiebolag samt nyheten att det är klart med kommunen att en jumbotron kommer att installeras i Gränbyhallen - den kommer troligen att vara på plats efter några av de inledande omgångarna av årets HockeyAllsvenska. Robert Press presenterade ungdoms-, Junior-, Flick- och Damverksamheten där även tre spelare fanns med som representation. Martin Gudmundsson och Marcus Ragnarsson pratade om Herrlaget och presenterade spelarna en efter en. Sedan var det dags för Jan Ednertz att prata om sponsring och hur alla kan få ut ett mervärde samtidigt som publiken i arenan kan ökas. Efter detta var det dags för en middag där spelare sponsorer och ledare spred ut sig bland borden. Efter middagen så fanns ytterligare tid för mingel. Väl hemma i Uppsala igen avslutades kvällen med ännu mer mingel hos Lattitude 59. 

Det var en trevlig dag och vi vill passa på att tacka Lattitude 59, Gimo Bussresor samt Eckerölinjen som möjliggjorde dagens uppaktsträff. 

Nedan är ett urval av bilder från dagen:

Inledande Lunch på Lattitude 59
Magnus Calland inleder konferensen på Eckerölinjen


Robert Press pratar om Ungdoms-, Junior-, Flick- och Damverksamheten.


En välfylld konferenssal med sponsorer och spelare.


Damlagets representanter lyssnar.


Damlagets representanter inför sponsorerna.


Herrlagets spelare presenterades av Tränarna. Jan Ednertz håller ett intressant föredrag.


Dags för middag


Middagsmingel.


Spelare och sponsorer satte sig till bords för middag.


Mera middagsmingel.

 
Peter Tjern
Webbredaktionen
[email protected]
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB