Victor Aronsson vänder hem

4 juni 2019 11:55
Herr

I dag kan vi med glädje meddela att Victor Aronsson vänder hem till Uppsala igen efter några år på utflykt i andra lag. Efter en skadefylld fjolårssäsong blir det nu spel i Almtuna igen.


Backen Victor Aronsson 26 år 180 cm 84 kg och vänsterskytt med Almtuna som moderklubb vänder hem och ska spela i moderklubben igen. Förutom spel i Almtuna så har Victor bland annat representerat Wings i HockeyEttan, Karlskrona i SHL och Modo i HockeyAllsvenskan. Kontraktet är på 2 år.

-Victor är en rörlig tvåvägs-back. En skicklig passningsspelare som är användbar både i powerplay och boxplay och som har erfarenhet från tre säsongers spel i SHL med Karlskrona och nu senast kommer från Modo i HockeyAllsvenskan. Det är riktigt kul att Victor väljer att komma hem till moderklubben Almtuna för att spela igen, säger Niklas Sjölund.

-Det är mycket som har hänt den senaste tiden men nu när det är klart så känns det sjukt inspirerande. Det ska bli riktigt kul att komma hem igen och representera moderklubben - det känns ruggigt bra, säger Victor Aronsson och fortsätter:<br< -Det har blivit några år ute men nu dök den här chansen upp att komma hem och det kändes som att jag behövde det. Förra året framför allt var det tufft när man missade stora delar av säsongen på grund av en skada. Det känns skönt att få komma hem, dra på sig den rödvita tröjan igen och spela där allt började med hockeyskolan.