Léman förlänger

10 januari 2019 15:24
Herr

Han är inte den flashiga backen som syns där ute på isen men gör alltid sitt jobb. Idag kan vi meddela att backen Jonathan Léman förlänger sitt kontrakt med sin moderklubb.


Backen Jonathan Léman 21 år 184 cm 90 kg och vänsterskytt är klart för ytterligare två säsonger i moderklubben Almtuna. Jonathan har SM-guld på både J18- och J20-nivå med Modo där han gick på hockeygymnasium och har även representerat Sverige på U16-, U17-, J18- och J19- nivå. På TV-pucks nivå fick han Lill-Strimmas stipendium som TV-Puckens bästa back. Han gjorde flest mål och poäng totalt bland backarna det året. Léman är idag inte den flashiga backen utan en back som alltid jobbar hårt och gör sitt jobb utan att vara rubrikernas man. Han är ung och utvecklingsbar och en viktig del i kommande års lagbygge.

-Jag är väldigt glad och stolt över att ha skrivit på för två nya år med min moderförening Almtuna. Det känns väldigt kul att Almtuna har fortsatt förtroende för mig och jag är väldigt stolt över uppgiften, säger Jonathan Léman.