Svenska Spel
Almtuna IS

Almtuna söker en IT-kunnig person som gillar hockey

Publicerad: 2017-08-10 11:08

Almtuna IS söker en IT-samordnare som kommer att arbeta inom organisationen med IT-frågor och driva jobbet med hur Almtuna syns utåt med hemsida och sociala medier.

Arbetet kommer att innebära en blandning mellan att arbeta administrativt och att arbeta tekniskt med alla delar inom organisationen. Du kommer bland annat att jobba med biljettsystem, hemsida, sociala medier, appunderhåll och CRM. I tjänsten ingår att agera som support mot våra kunder och internt. Arbetet kommer innefatta underhåll och utveckling av Almtunas mediakanaler.

Då vi har ambitioner att nå SHL och med förhoppningar om en ny arena inom kort kommer det finnas möjlighet att vara med och påverka hur vi arbetar för att bäst utveckla vår verksamhet. I tjänsten kommer du arbeta nära övrig personal och spelare.

Arbetsplats och omfattning: Vårt kontor ligger i Boländera i Uppsala, och vi spelar matcherna i Gränby ishall. Omfattningen är på 25%; 12 timmar i veckan på kontor och ca fyra hemmamatcher i månaden.

Är du den vi söker? För att passa för denna tjänst tror vi att du en person som älskar sport och har ett stort intresse av IT och sociala medier, kanske är du precis klar med studierna och är intresserad av att arbeta i en bransch som ständigt förändrar sig. Det tekniska kunnadet är ett krav, och vi ser helst att du jobbat eller studerat inom IT men det är kunnandet vi söker. Det är såklart ett plus om du är hockeyintresserad.  För att lyckas väl i tjänsten krävs att du kan arbeta flexibelt men också strukturerat, med stort smile och glädje i dina uppgifter. Att du arbetar självständigt och tar eget ansvar för att möta deadlines ser vi som en självklarhet då tempot ofta är högt under säsongen. 

För ansökningar kontakta Andreas Klingberg på [email protected] eller ring på 0708550703

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB