Svenska Spel
Almtuna IS

Almtuna skriver avtal med Muskelcentrum Naprapat & idrottsklinik

Publicerad: 2017-04-05 10:00

Vi kan idag presentera att vi har skrivit på ett nytt avtal med Uppsalas största Naprapat & idrottsklinik inför säsongen 2017-2018. Genom Muskelcentrum får vi en helhetslösning som innefattar fysiologiska screeningar, delaktig i vår fysiologiska träning, Naprapati och idrottsmedicinsk expertis. En viktig del i vårt medicinska team. 


Sportchef Tobias Pehrsson förklarar: 


”Muskelcentrum har en gedigen kunskap inom främst behandling och rehabilitering av idrottsskador och även stor kunskap inom prestationshöjande träning. Målet med detta samarbete är att vidareutveckla det från år till år. Med syfte att vi tillsammans skapar ytterligare förbättra sportsliga förutsättningarna för våra spelare.”

 

Positivt för samarbetet är att Muskelcentrum öppnat ytterligare en klinik i nya IFU-arena som ligger precis bredvid Gränby Ishallar.

”Vi har haft en diskussion och analyserat föregående säsong och utifrån det planerat hur vi vill arbeta in i säsongen 2017-18. Ur ett sportsligt perspektiv hittat en bra lösning och en planering som innebär än bättre förutsättningar för våra spelare.”

 
Vi ser fram emot ett framtida samarbete med Muskelcentrum.


Med vänliga hälsningar
TOBIAS PEHRSSON
Sportchef, Almtuna IS

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB