Mattias Granlund klar

18 juni 2019 14:20
Herr

Idag kan vi meddela att Mattias Granlund är klar för spel i Almtuna. Mattias är en hårt jobbande lagspelare och otroligt nyttig för det lag han representerar.


Forwarden Mattias Granlund 27 år 180 cm 84 kg och vänsterskytt med M/G Hockey som moderklubb är klar för spel i Almtuna. Granlund har Förutom moderklubben även representerat Skellefteå, Oskarshamn Mörrum, Karlskrona, Björklöven och dessutom var han inlånad 3 matcher till Almtuna säsongen 15/16. Mattias har även representerat Sverige på U17-, J18-, J19- och J20 nivå. På sitt CV har han bland annat ett J18-VM silver från säsongen 09/10. Kontraktet är på 1 år.

-Mattias Granlund är en stenhårt jobbande forward och en riktig karaktärsspelare. Granlund jobbar för laget i alla lägen och är otroligt uppskattad av sina lagkamrater. Han var inlånad en kortare period till oss tidigare så han känner till klubben. Mattias är en viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger Niklas Sjölund.

-Jag är bara jäkligt laddad. Det ska bli jäkligt kul. jag var utlånad från Karlskrona för några år sedan och jag fick en jäkla bra uppfattning av staden och hur allt är där. Sedan är det ett ungt lag med stor utvecklingspotential och det är roligt. Almtuna har alltid varit jobbiga att möta och det passar mig bra så jag är riktigt laddad, säger Mattias Granlund.