Svenska Spel
Almtuna IS

Vi tackar #94, Sebastian Hartmann

Publicerad: 2017-05-10 11:37

Vi vill tacka Sebastian för dessa år han har varit hos oss. Hartmann kommer bli förknippad för sitt hårda arbete, sin härliga skridskoåkning, sin hårdhet och att han är helt obekymrad i de flesta situationer.
Nu är det dax för #94 att vandra vidare. Vi kommer sakna honom och önskar honom all lycka i hans nya förening Mora IK. 
 
Hartman har under sina säsonger i Almtuna gjort: 
190 matcher, 34 mål, 55 assist, totalt 89 poäng, 140 utvisningsminuter och spelat +34 under sina 4 säsonger i AIS. 
 
Sebastian förklarar med egna ord: 
 
Jag vill verkligen att Ni skall veta att jag är så oerhört tacksam och dessutom jäkligt stolt över att ha fått avsluta min junior- och påbörja min seniorkarriär med att spela i A-laget för min moderförening och det i min egen hemstad. För mig är det något av det finaste man kan få uppleva dessutom är det få som ges den chansen.


Det är verkligen med dubbla känslor jag bestämt mig för att lämna Almtuna IS. Men ibland dyker möjligheter upp och man måste göra ett val, jag har haft erbjudanden tidigare men då inte känt mig redo. Spelmässigt är en sak, socialt något annat. Nu gör jag dock det och förr eller senare måste man lämna tryggheten och testa vingarna. 

Valet då, ja det föll på Mora IK, mest för att de visat intresse för mig tidigare och att de vill spela en hockey som jag ser passar mig, detta gör att det känns rätt. Huruvida valet blir bra eller dåligt det får man ju aldrig veta om man inte provar.

Jag vill tacka alla ledare, tränare, personliga sponsorer, lagkamrater och publik. Ni har betytt väldigt mycket för mig!

Tack för de här säsongerna och förhoppningsvis på ett återseende i framtiden förutsatt att man är välkommen. 

Med vänlig hälsning, 
#94 Sebastian Hartmann

 
Webbredaktionen
ludvige
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB