Fyll hallen

8 mars 2021 17:35
Klubben

Det har varit en speciell säsong där vi inte kunnat släppa in alla er fina Almtunaiter på vårat herrlags hemmamatcher. Ni har ändå varit fantastiska som bidragit med stödbiljetter. Nu ser vi allihopa till att vi fyller hallen via fiktiva biljetter mot Väsby i sista hemmamatchen av serien.


Det har varit en tuff ekonomisk kamp för alla lag under pandemin. Alla ni som stöttat oss ekonomiskt har varit helt fantastiska i ert stöd. Nu närmar sig seriens sista hemmamatch och visst vore det kul om vi alla kunde kraftsamla och fylla hallen via fiktiva biljettköp!

Vi lovar att om ni ställer upp och köper så många biljetter ni känner att ni kan så ser vi till att lotta ut ett antal supporterprylar allt eftersom ni fyller hallen. Dessutom lottar vi ut en helrekonditionering av en bil hos Upplands Bilforum eller en biltvätt hos Circle K i Boländerna.

Biljetterna kostar 50 kronor styck och ni köper så många ni känner att ni kan. Ju fler biljetter ni köper ju större chans är det att just du blir ägare till supporterprylar eller får en helrekonditionering av din bil hos Upplands Bilforum.

Köp dina biljetter så här:

Swish på 123 158 49 78
Bankgiro 432-4851

Märk med: Fyll hallen

Biljettpris: 50 kronor/styck

Nu fyller vi hallen!

Stort tack för att ni hjälper oss att fylla hallen via köp av fiktiva biljetter mot Väsby söndagen 14 mars.