Teodor Nyström lyfts upp i A-laget

20 juni 2019 13:30
Herr

Teodor Nyström fick vara med en del i A-laget förra säsongen och nu lyfts han upp i A-lagstruppen och får en chans att slå sig in i laget.


Backen Teodor Nyström 18 år 176 cm 69 kg och vänsterskytt med Rimbo som moderklubb lyfts upp i A-laget. Nyström fick prova på A-laget redan säsongen som var då han fick vara med och spelade matcher - totalt noterades han för 9 matcher där han fanns med i truppen den gångna säsongen.

-Teodor har gått via hockeygym och hela vägen upp till A-laget genom målmedvetet arbete i den dagliga verksamheten samt väldigt fina egenskaper i form av god karaktär, träningsvillig och nyfiken på att utvecklas varje dag, säger Martin Gudmundsson och fortsätter:
-Teodor har sina styrkor i defensiven som placeringssäker och stark i 1-1 spelet i den egna zonen. Teodor spelar alltid med en bra attityd, sätter alltid laget i första hand och tävlar alltid.

-Jättekul att få fortsatt förtroende efter att ha fått vara med en del förra säsongen. Jag ser det som en utomordentlig chans för mig att göra mitt bästa för att försöka slå mig in i truppen på alvar, säger Teodor Nyström och fortsätter:
-Nu gäller det att bygga lite mer muskler och lägga på mig några kilon över sommaren för att orka med seniorhockeyn.