Pressmeddelande: Almtuna värvar John Dahlström

22 juni 2017 05:00

Almtuna kontrakterar John Dahlström kommande 2 åren.


John har senaste året varit i Kanada och spelat i Medicine Hats Tigers i Toppjuniorligan WHL. John stod för 59 poäng på 63 matcher i grundserien och var rookie bäst i slutspelet med 6 mål och 7 assist på 11 matcher.

John kommer från Frölundas organisation och gjorde säsongen 15/16 16 st framträdande i A-laget, han har som junior varit framstående spelare och producerat mycket poäng. John är en stor och stark spelare, stark kring sarger och har en näsa för vart målet finns. Han kommer tillföra oss storlek, kraft och ett bra driv.

Martin Gudmundsson säger om John:
"John är en spelare som vi kikat på en längre tid! Vi har pratat med både Chicago och Frölunda där dom pratat gott om honom som spelare och kille, han kommer att tillföra attityd och en vinnarinstinkt till vårt lag som passar oss perfekt. Jättekul att John skrivit 2 år med oss där, vi tror att vi kan utveckla honom som spelare och han tillför bra delar till vårt lag."

John ansluter till laget 1 juli, han kommer spendera en del av sommaren i Chicago mellan den 14-22 juli då han kommer vara en del av Chicago Devils camp.

John har skrivit ett avtal på två år med Almtuna.