Svenska Spel
Almtuna IS

Är du vår eldsjäl som tar Projektet Tillsammans till nästa steg med oss?

Publicerad: 2017-07-27 14:26

Vi söker nu dig som vill göra skillnad i Uppsala och brinner för människor och integration!

Tillsammans är ett integrationsprojekt som Almtuna IS startade 2015 ihop med några av sina största partners. Nu tar projektet nästa kliv då Allmänna arvsfonden går in och bidrar till projektet. Vi vill engagera oss och våra spelare i att få fler barn och ungdomar att får ta del av det svenska föreningslivet och få kontakt med en sport som är väldigt förknippad med Sverige.  

Genom att erbjuda aktiviteter som bland annat skridskoåkning och fritt inträde till ett antal ishockeymatcher vill vi hjälpa Uppsala ungdomar att få en meningsfull tillvaro och nya kontakter som förhoppningsvis leder till en bättre och snabbare integration i det svenska samhället. Vi är övertygade om föreningslivets starka möjligheter att skapa kontakter och förståelse, vilket leder till förståelse istället för särskillnad. Läs gärna mer på http://starkatillsammans.com/

Nu vill vi ta detta till nästa nivå, genom att erbjuda mer aktiviteter samt arbeta med många fler ungdomar och att tillsammans med våra partners skapa fler möjligheter som gör att fler kommer in i arbetslivet och i det svenska samhället. Därför säker vi dig som tillsammans med oss vill göra skillnad!

Vi söker en projektledare och en partnersansvarig som kommer att vara kärnteamet som tar projektet framåt tillsammans med Almtunas medarbetare och spelare. För bästa resultat tror vi att ni jobbar tajt tillsammans och rollerna kommer att gå in i varandra, men att man har var sitt huvudområde; Projektledning och partnersansvarig.

-Vi söker dig som är väldigt aktiv och brinner för människor och kulturer.

-Du har lätt att kommunicera både med företag och organisationer samt barn 12-15 år.

-Du är initiativkraftig och självgående och får har gärna erfarenhet av att arbeta med ungdomar i föreningslivet och gärna hockey (ej krav).

-Du brinner för att skapa möjligheter för ungdomar och göra skillnad i samhället samt ser föreningslivet som en naturlig spelare för att nå dit.

-Du är social och utåtriktad och står upp för dina värderingar.

 

Målet är att starta 30:e Augusti, så om detta är du sök redan idag!

 

Ansvarig rerkyterare är Adam Westerling, Exedo HR Kompetenspartner.

För mer information om tjänsten kontakta Adam på 018-681412 eller [email protected], eller ansök direkt på [email protected]. Referens: Almtuna Tillsammans.

Vi ser fram mot att tillsammans med dig göra Uppsala bättre!

 

       

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB