Svenska Spel
Almtuna IS

Hallen är redo för truppen!

Publicerad: 2017-07-27 08:21

Under sommaren har A-lagets omklädningsrum fått en rejäl uppfräschning och står nu väl redo inför kommande säsong!

- Förhoppningsvis ger det här ett antal poäng i vinter, funderar klubbchef Klingberg när han betraktar Almtunas nya fräscha, ombonade och fina omklädningsrum under B och C läktarna där A-laget har hållt till under 2000-talet. Dessförinnan bytte laget om inne i spelarkorridorerna där juniorlagen numer har sina omklädningsrum.  Sedan man flyttade till nuvarande plats för ungefär 15 år sedan har det inte gjorts mycket på upprustningsfronten efter den inledande iordningställningen.

- Nu är det bort med det gamla som gäller!, menar Klingberg när vi granskar det nyrenoverade mästerverket.

Under säsongen spenderar spelarna i truppen sin tid ungefär mellan klockan 09:00 - 13:00 i hallen en vanlig träningsdag, berättar coach Martin Gudmundsson. Om man har två matcher i veckan är det fyra träningsdagar som gäller. En standardvecka har man alltså en ledig dag, därför är det viktigt att det är en sjysst miljö i omklädningsrummet där man lägger så mycket tid!

I år kommer laget att flyga till bortamatcherna mot Pantern i Malmö och övernatta där, i övrigt är det bussresor som gäller. Man lägger sällan in träningar på bortaarenorna, träningen sker till allra största del hemma i Gränby.

Klingberg och Gudmunsson är överens om att renoveringen av omklädningsrummet är ett stort lyft. Undertecknad kan bara hålla med, magkänslan säger att Gränby ishall numer har ett av landets fräschaste A-lagsomkädningsrum med massor av lyxiga detaljer - titta på bildspelet och avgör själv!

 
Webbredaktionen
Kristian Johnsson Berger
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB