Almtuna förlänger med Martin Gudmundsson och Marcus Ragnarsson. Återanställning av Björn Danielsson.

10 februari 2018 06:00


Almtuna förlänger med Martin Gudmundsson och Marcus Ragnarsson.
Almtuna har under året haft ett delat ledarskap avseende herrarnas A-lag och det har fungerat väldigt bra. Vi är därför glada att vi har lyckats komma överens med Martin och Ragge om en fortsättning.
Föregående avtal innefattade en option på 1 års förlängning, men efter diskussioner så har vi kommit överens om en förlängning på två år.
Andreas Klingberg:
Vi har under året hittat en bra balans mellan tränarna och ser att ett fortsatt delat ledarskap är det bästa för föreningen just nu.
Ragge är rutinerad och har under alla år tagit fram och format bra backar.
Martin är en fantastisk matchcoach och är från våra egna led. Vi tror stenhårt på den här konstellationen.
Almtuna har även kommit överens om att återanställa Björn Danielsson som rekrytering o scoutingansvarig A-lag herr.
Björn har en förmåga att hitta rätt karaktärer och spelare som ger energi. Vi är mycket belåtna med att Björn är tillbaka.
Han fungerar även väldigt bra med Martin och Ragge och den dialogen är väldigt viktigt för att få en balans och gruppen att fungera.
Björn Danielssons kontrakt sträcker sig 1 år framåt.
I ledarstaben ingår även Micce Andreasson som har 2 år kvar på sitt kontrakt.
Martin Gudmundsson:
Jag är väldigt glad över att få förtroendet i ytterligare 2 år. Jag utvecklas i min roll varje dag - i träning och kring gruppen. Med dessa två nya år så får jag ett lugn i var jag skall vara och jag tror starkt på vår grupp. Jag har även min familj i Uppsala och har gjort 9 år i klubben. Det här känns kanon.
Marcus:
Jag trivs väldigt bra med Martin och tror på vårt långsiktiga arbete. Vår ledargrupp med Martin, Micce och Björn har kul ihop och jobbar hårt för att få ett så framgångsrikt lag som möjligt. Jag har varit i Almtuna i 7 år och känner starkt för klubben.
Björn:
Grymt kul att vara tillbaka. Jag brinner för att vi skall vara ett lag som har mycket energi och jobbar hårt. Jag har ett stort kontaktnät och följer väldigt mycket hockey runt om i Sverige och tror att Almtuna har något stort på gång framöver. Vi kommer att fortsätta med att plocka upp våra egna juniorer och vi tror stenhårt på det jobbet vi gör i Hockeygymnasiet och i ungdomslagen.