Mattias Johansson förlänger

4 maj 2020 11:58
Herr

Mattias Johansson återkomst blev ytterst lyckosam och han växte snabbt till en av favoriterna i fansens ögon vilket också återspeglades i att han till samman med Calle Åsell och Sebastian Fakt fick dela på fansens pris ”Johan Berggren award”. Nu är det alltså klart att han förlänger sitt kontrakt med Almtuna även över den kommande säsongen.


Mattias Johanssons återkom till Almtuna efter en utflykt till Hockeyettan och en kort sejour i Norska högstaligan och säsongen blev riktigt lyckad. Kedjan med Calle Åsell och Sebastian Fakt vid sidorna om Mattias Johansson klev fram och stod för det hårda jobbet varje dag och blev snabbt favoriter i fansens ögon. Mattias missade bara en match under säsongen och stod på sina 51 matcher för 13 (6-7) poäng. Nu är det klart att han fortsätter i Almtuna även den kommande säsongen.

- Det är jättekul att vara kvar i Almtuna ett år till. Det är en bra grupp som jag trivs bra i och jag tror på vår nya tränare. Jag tror det kommer att bli en rolig och lyckad säsong, säger Mattias Johansson.

- Mattias är en grym lagspelare som enbart spelar för att laget skall vinna matcher. Han var oerhört nyttig förra säsongen och blir en viktig kugge i lagbygget, säger Björn Danielsson.