Nätverksträff hos Latitude-59

22 november 2018 20:00
Klubben

Torsdag morgon och det var dags för en ny nätverksträff med Almtunas sponsorer. Denna gång bjöd alla in till frukostmöte hos Latitude-59.


Arla morgon på torsdagen samlade ett 40-tal sponsorer hos Latitude-59 som var värd för dagens nätverksträff. Medan vi fick i oss en stadig frukost hälsade Lasse Andersson från Latitude-59 och Magnus Calland oss välkomna.

Sedan berättade Fredrik Nilsson från Upplands Motor om sin roll som partner till Almtuna - vad det gett i antal sålda bilar och nya kontakter bland annat.

Odin och Aftab från Almtunas CSR-projekt Tillsammans berättade om deras verksamhet och vad man har gjort och vad som hänt det gångna året.

Som vanligt så var det mingel och möjlighet att knyta kontakter innom nätverket. Vi fick då också möjlighet att kolla in Latitude-59s lokaliteter och alla aktiviteter som erbjuds. Till exempel bowling, minigolf, biljard, shuffelboard och storbilds-TV som bland annat visar hockeymatcher. Dessutom kan man äta gott och dricka hos Latitude-59 - ett perfekt ställe för en after work till exempel.

Är du inte med i vårt nätverk? Kontakta då Magnus Calland och berätta att du vill vara med i vårt nätverk.

Ett stort tack till Lasse Andersson och Latitude-59 som stod för den stadiga frukosten och var dagens värd.