Svenska Spel
Almtuna IS

Inför Almtuna vs Pantern, sportchefen har ordet

Publicerad: 2017-02-10 13:48

Ikväll finns möjligheten att ta första vinsten mot Pantern för denna säsong. Ifjol vann vi endast en av fyra matcher, i år har vi förlorat tre matcher. Vi har statistik som säger en vinst, sex förluster. Ikväll har vi sån otroligt skön känsla, stark drivkraft, stort hjärta och mentalt uppladdade för att vända den trenden med allt vi har från ledare till spelare. Tillsammans!

I laget har vi tillbaka Linus Sandin och Oscar Milton från tidigare sjukdomar. Inför ikväll har vi tillsammans och tränarna valt att ställa upp följande lag:

Sebastian Hartmann – Daniel Ljunggren – Emil Larsson.
William Quist – Albin Lundin – Linus Sandin.
Marcus Fornell – Victor Ekarv – Erik Santesson.
Sebastian Selin – Viktor Rollin Carlsson – Oscar Milton.
Felix Lööv

Adam Deutsch – Marcus Oskarsson.
Per Svensson – Eric Norin.
Linus Rotbakken – Wilhelm Westlund.

Jonas Johansson
George Sörensen

Fokus inför ikväll ligger i den mentala ”triggern”, att mentalt gå ut med den energi och det stora hjärtat som behövs i ett krig som kommer pågå över minst 60 minuter. Vi kommer njuta av den utmaningen och se fullt av möjligheter. Med mentalt upplyftande tankar från Gunnar Söderström, går vi ut i enad front med målsättning att sända rätt signaler till publik, motståndare och till varandra – hur långt det räcker i ett resultat det summerar vi efter matchen.

Ett mentalt perspektiv på laget, gör det du älskar. Visa att du älskar det du gör, genom att agera på ett sätt som tyder på att du älskar det du gör. Du får det du gör. Stort hjärta – hårt jobb!

”If you´re not doing what you love, you´re wasting your love.”


TOBIAS PEHRSSON
Sportchef
Almtuna IS

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB