Ispremiär lördagen den 4 augusti

24 juli 2018 22:45

Är du sugen på att smita undan från sommarvärmen ett tag? Ta då chansen och besök Almtunas officiella ispremiär lördagen den 4 augusti.


Lördagen den 4 augusti klockan 11:00 är det dags - då kan du kyla av dig i sommarvärmen. Almtuna bjuder då in fans och sponsorer till årets officiella ispremiär i B-hallen (Gränby Ishallar).

Precis som förra året så kör vi en internmatch, skills competition för spelarna och sedan får man också chansen att åka lite skridskor tillsammans med spelarna för att sedan avsluta genom att följa med in i omklädningsrummet och mingla med spelarna och ledarna samt be om autografer.

Så boka in lördagen den 4 augusti klockan 11:00 - vi räknar med att själva isaktiviteten innan minglet i omklädningsrummet tar cirka en timme.

Vem vill inte svalka av sig lite i sommarhettan och samtidigt få chansen att se spelarna på is igen?

Extra nyfiken på nyförvärven? I år heter dom: Måns Hermansson, Jesper Mångs, Adam Thilander, Tobias Liljendahl, Alexander Lunsjö och Tony Mårtensson!

Trots sommarhettan så är det sant - hockeysäsongen är snart här och vi ser fram emot att du också dyker upp i B-hallen och kollar in officiella ispremiären.

Välkomna