Viktor Hertzberg förlänger

4 december 2018 17:00
Herr

Han kom från Hudiksvall i Div. 1 förra säsongen och gjorde succé direkt. 33 poäng på 34 matcher och kontrakt skrevs sedan även över denna säsong. Nu står det klart att han förlänger med Almtuna ännu en gång.


Forwarden Viktor Hertzberg med Sunne som moderklubb blommade verkligen ut direkt när han kom till Almtuna från Hudiksvall. Ett poängsnitt på nästan 1 poäng/match förra säsongen - 33 poäng på 34 matcher. Denna säsong har han på 25 matcher stått för 17 (9-8) poäng på 25 matcher. Nu har han alltså förlängt sitt kontrakt med Almtuna igen.

Du har förlängt ditt kontrakt med Almtuna - en gammal klyscha: Hur känns det?
-Det känns bra, det var inga tveksamheter från min sida. Vi hade en kort dialog och jag bestämde mig ganska snabbt för att förlänga.

Det började ju riktigt bra när du kom hitt förra säsongen, snitt typ en poäng per match och har fortsatt att producera i år också.
-Ja det gick väl lite över förväntan förra året men jag tycker att jag har visat i år att jag är en bra allsvensk spelare.

Vi ska också säga att du har förlängt över två säsonger med Almtuna. -Jajamen, dom frågade om jag ville förlänga med två säsonger och efter som jag trivs i stan och i laget så var det inga tveksamheter från min sida.

Materialare Tommi passerar oss under samtalet och Viktor säger till Tommi:
Det ska väl bli kul att jobba ihop i två säsonger till, Tommi.
-Har man tagit fan i båten så får man ro den i land också, svarar Tommi med ett stort leende.

Viktor Hertzbergs mål hittills denna säsong: