Sebastian Benker klar

1 augusti 2021 12:58
Herr

Han har varit en pålitlig poängspelare i Hockeyallsvenskan under flera år. Nu kan vi meddela att Sebastian Benker är klar för spel i Almtuna den kommande säsongen.


Forwarden Sebastian Benker 29 år och vänsterskytt med Borås som moderklubb är klar för spel i Almtuna den kommande säsongen. Sebastian har förutom sin moderklubb Borås även representerat Gisslaved, Nybro, Tingsryd Kongsvinger (NO), Troja/Ljungby och de tre senaste säsongerna Västerås.

Sebastian Benker har flera års erfarenhet av spel i Hockeyallsvenskan och har de senaste säsongerna varit en pålitlig poängspelare. I sin senaste klubb Västerås har han alla tre säsongerna producerat runt 30-poängs strecket.

- I Sebastian får vi en spelartyp som vi tycker att vi saknade i fjol. Han är stor och stark med bra speed på rören. Han gillar att utmana och bryta mönster. Vi är så klart väldigt glada att Sebastian väljer att komma till Almtuna, säger Tony Mårtensson.

- Det känns bra med Almtuna tycker jag. Jag gillade vad Almtuna presenterade när jag pratade med dom. Man var på mig ganska tidigt och jag kände att jag behövde en en liten nytändning då jag hade kört fast lite i Västerås. Almtuna kändes som ett bra alternativ plus att Hertzberg har pratat gott om det också. Det är en ny utmaning och jag vill vara med och bidra till att vi ska komma högt upp i tabellen, säger Sebastian Benker