PRESSRELEASE: AIS kontrakterar ny back för resterande del av säsongen

1 november 2016 09:46

Almtuna IS och Sportchef Tobias Pehrsson kan idag presentera ytterligare ett nyförvärv på backsidan denna säsong 2016-17, där Almtuna IS har kontrakterat backen Wilhelm Westlund. Wilhelm som tidigare tillhört Djurgårdens IF, har i ömsesidighet kommit överrens om att bryta nuvarande avtal med Djurgården och istället signerat avtal för Almtuna IS för den resterande delen av säsongen 2016-17.


Sportchef Tobias Pehrsson uttrycker:
” Wilhelm var tidigare utlånad till oss under en tvåveckors period. Under den tiden gjorde Wilhelm ett stabilt intryck både som person att komma in i laget på ett ödmjukt och bra sätt men även ett stabilt intryck som ishockeyspelare. Wilhelm kommer ansluta till laget från och med idag tisdag, för att sedan vara med på hela resan 2016-17. Det känns spännande och motiverande att få in Wilhelm i laget fullt ut för hela säsongen, en lösning som är väldigt bra både för Wilhelm och Almtuna IS.

Pehrsson fortsätter:
”Wilhelm är en bra tvåvägsback. Som både har ett bra lugn och bra bedömningar i spelet med puck, men även en bra defensiv förmåga att ligga i vägen för motståndarna. En stabil back med hög lägsta nivå i sitt spel som kommer bidra gott till vår nuvarande backsida.” Vi i Almtuna IS är glada och tacksamma att presentera Wilhelm in i vår verksamhet!

TOBIAS PEHRSSON
Sportchef
Almtuna IS