Påskägget öppnas

28 mars 2018 21:20

Lagom till påsken så öppnar vi upp påskägget och däri hittar vi två förlängningar med massor av klubbhjärta. Två forwards som har representerat Almtunas A-lag under 9 respektive 6 säsonger och dessutom har de under den tiden sammanlagt gjort 221 poäng för A-laget.


Vi är stolta över att kunna bjuda er alla på en riktigt fin påskpresent genom att presentera förlängningar på Victor Rollin-Carlsson och Oscar Milton idag – två spelare som visat stort hjärta för Almtuna genom åren.

Victor Rollin-Carlsson går mot sin tionde säsong i moderklubben Almtuna som han spelat i under i stort sett hela sin karriär – undantaget tre säsonger 2009-2012 då han gjorde en avstickare söderut. Han har gjort 354 matcher i A-lagsdressen – serie-/slustspelssammanhang och då stått för 149 (61-88) poäng.
-Det är riktigt roligt att ”Rolle” väljer att stanna hos oss, säger sportchef Björn Danielsson och fortsätter:
-Han har stått för en riktigt stark säsong och är en viktig spelare för laget både offensivt och defensivt.

Oscar Milton har visserligen Björklingeklubben SK Iron just utanför Uppsala som moderklubb men går nu mot sin sjunde A-lagssäsong med Almtuna där han spelat 284 A-lagsmatcher i serie-/slutspelssammanhang och då stått för 72 (25-47) poäng. Den gångna säsongen var kanske ett litet genombrott poängmässigt för honom då han gjorde 27 (11-16) poäng.
-Det känns riktigt kul att även ”Mille” valt att förlänga sitt kontrakt och stannar kvar i Almtuna, säger sportchef Björn Danielsson och fortsätter:
-Han har tagit sitt spel till en ny nivå i år och det skall bli kul att följa hans fortsatta utveckling hos oss.

Björn Danielsson fyller även i med:
-Det är två riktigt goda förebilder för andra och kultbärare i föreningen så det känns väldigt bra att de valt att stanna hos oss.

Båda har signerat ett kontrakt på ett år. De spelade stora delar av den gångna säsongen i samma kedja tillsammans med Victor Hertzberg som ju också har kontrakt över den kommande säsongen.