Teodor Nyström stannar

5 augusti 2020 14:27
Herr

Rimbo bördige backen Teodor Nyström förlänger sitt kontrakt med oss.


Teodor Nyström 20 år lyftes upp i A-laget förra säsongen och fanns med i truppen vid 25 tillfällen. Han var även utlånad till Wings i Hockeyettan där han gjorde 27 matcher samtidigt så fanns han med i J20-laget vid 10 tillfällen under säsongen. Han spelade många matcher vilket gjorde honom gott i hans utveckling. Teodor är inte en poängback utan en hårt arbetande energispelare och han är mycket träningsvillig och laglojal. Han kom till oss på hockeygymnasiet nivå och har tagit sig upp i A-laget via spel i J18- och J20-laget.

-Kul att få jobba vidare här i Almtuna. Jag trivs otroligt bra här i både laget och staden så det är ett tryggt ställe för mig att samla på mig rutin, säger Teodor Nyström och fortsätter:
-Det ska bli spännande att se vad man kan få ut av detta relativt nybyggda lag och med den nya tränarstaben.

-Det ska bli roligt att följa Teodors utveckling kommande säsong. Han är en laglojal spelare med sina största styrkor i det defensiva spelet, säger Björn Danielsson och fortsätter:
-Teodor hade en väldigt bra utveckling ifjol, spelade väldigt mycket matcher dels i Hockeyettan med Wings och hockeyallsvenskan med oss.