Alexander Sahlin är tillbaka

11 februari 2021 13:00
Herr

Säsongen 2013/2014 vaktade Alexander Sahlin målet i Almtuna - nu är han tillbaka hos oss igen.


Målvakten Alexander Sahlin 29 år 185 cm 82 kg vänsterplock med Brynäs som moderklubb är tillbaka i Almtuna. Sahlin fostrades i Brynäs ungdomsverksamhet innan han lämnade för Leksands J20. Sedan blev det spel i Hockeyettan innan han 2013/2014 kom till Almtuna i Hockeyallsvenskan där han spelade under två säsonger innan det blev spel i Hockeyettan igen. Sedan säsongen 2015/2016 har Alexander Sahlin representerat Södertälje i både Hockeyettan och Hockeyallsvenskan. Denna säsonghar han även varit utlånad till Strömsbro i Hockeyettan under 4 matcher. Nu ansluter Sahlin till Almtuna resterande del av säsongen och han kommer att ha 45 på sin tröja.

- Eftersom Erik Hanses är sjukskriven en tid framöver på grund av sviter efter covid-19 så är detta en mycket bra lösning, säger Björn Danielsson och fortsätter:
- Vi är otroligt glada över att Sahlin väljer att skriva på för oss över resterande del av säsongen. Han är en av seriens bästa målvakter och kommer att bli väldigt viktig för laget under slutdelen av säsongen. Alexander är en grym kille som kommer att bidra med mycket energi i omklädningsrummet också, säger Björn Danielsson.