Hage är tillbaka

2 oktober 2018 11:00
Herr

Han har tränat med laget en längre tid - nu är det klart att han ansluter till Almtuna på riktigt också. Forwarden Tobias Hage är klar för en återkomst i Almtuna.


Tobias Hage lämnade Almtuna för spel i SHL med Djurgården under pågående säsong 2014/15. Efter ytterligare en säsong i SHL med Djurgården och två säsonger i HockeyAllsvenskan med Björklöven så är det nu klart att han återvänder till Almtuna. Hage har varit skadedrabbad och han avslutade föregående säsong med en hjärnskakning - när han kände sig helt återställd så anslöt han till Almtuna och har en längre tid tränat med laget. Nu är ett kontrakt underskrivet och gäller säsongen ut.

Tobias Hage gör debut mot Oskarshamn i morgon och spelarmed nummer 7 på tröjan.

- Vi får in en spelare som känner till miljön och hur allt fungerar i Almtuna. Hage är en duktig tekare och en spelare som jobbar hårt över hela banan, en bra karaktär med en bra arbetsmoral. Han har ett bra handledsskott och kommer att bli en tillgång i laget, säger Björn Danielsson.

- Det känns jättekul att vara tillbaka i Almtuna. Det här känns som hemma så det känns bra att det gick att lösa. Jag ska bidra med hårt jobb och i första hand göra rätt saker på isen så får vi ta det därifrån sen, säger Tobias Hage.

Välkommen tillbaka Tobias Hage!


Tobias Hage i Björklöven Foto: Johnny Andersson


Tobias Hage i Björklöven. Foto: Johnny Andersson