Samkväm för eldsjälar

26 maj 2018 23:07
Peter Tjern

På lördagen samlades ett härligt gäng funktionärer och verkliga eldsjälar för en resa med Eckerö Linjen, Det var ett litet tack i samarbete med Eckerö Linjen för att de ställt upp och sett till att allt ska fungera på smidigaste sätt vid herrlagets hemmamatcher.


Ett matchevenemang i HockeyAllsvenskan går inte att genomföra utan ovärderliga insater från riktiga eldsjälar som ställer upp och ser till att allt fungerar på bästa sätt. Gränbyhallen må inte vara seriens finaste och lättaste hall att arrangera matcher i men Almtuna har ett stort gäng fantastiska funktionärer som gång efter gång ror matcherna i land. Det går inte att tacka er alla tillräckligt mycket. Ni är fantastiska!

På lördagen i ett underbart och somrigt väder samlades delar av detta härliga gäng för ett litet samkväm med mat, dryck och massor av skratt. Det gjordes möjligt tack vare samarbetspartnern Eckerö Linjen och vi vill samtidigt rikta ett stort tack för att ni hjälper till att bjuda tillbaka till dessa ovärderliga funktionärer.

Tack alla inblandade för en mycket trevlig dag på Ålands hav.