Martin Gudmundsson är klar som huvudtränare

10 maj 2019 18:58
Herr

Vi kan nu meddela att Martin Gudmundsson är klar för en fortsättning som huvudtränare i Almtuna kommande säsong. Martin passar bra in i den kravprofil som vi satte upp i arbetet att tillsätta en huvudtränare.


Martin Gudmundsson har en gedigen bakgrund i Almtuna. Säsongen 05/06 kom han som spelare till Almtuna och ingick i laget fram till och med säsongen 08/09. Efter det så har han verkat i föreningen som tränare på pojk-, ungdoms- och juniornivå innan han säsongen 16/17 fick ta klivet som tränare i A-laget för första gången.

-Vi gjorde en utvärdering efter säsongen och den kom fram till några saker som gått fel och utifrån det så har vi satt upp en kravprofil där Martin passar bra in, säger Niklas Sjölund och fortsätter:
-Lägg till hemvävt, passion, hjärta för klubben, stort engagemang och erfarenheter av vad som gjordes fel så föll alla bitar på plats och det blev ett lätt val i slutändan. Vi tror stenhårt på Martin som huvudtränare nästa säsong.

-Det är en superviktig pusselbit som det är skönt att vi gått i mål med. Arbetet med att komplettera i ledarstaben är i full gång också, avslutar Niklas Sjölund.

-Det är fantastiskt roligt att få representera klubben ett år till och nu som huvudansvarig för A-lagsverksamheten, säger Martin Gudmundsson och fortsätter:
-Jag har fått i uppgift av föreningen att göra ett nytt avstamp och hitta tillbaka till vårt DNA - ett hårt arbetande lag. Ett hårt Almtuna som spelar för varandra och tränar oerhört mycket. Vi har en stor utmaning framför oss både sportsligt och ekonomisk men det skall bli en rolig utmaning att vara med på resan.

-Det känns roligt att Almtuna har gett mig förtroendet att ta tillbaka klubben dit där vi har varit med ett gediget hårt arbete varje dag, avslutar Martin Gudmundsson.