Svenska Spel
Almtuna IS

Pressrelease: Ny målvaktstränare klar, vi välkomnar Michael Andreasson hem till Almtuna

Publicerad: 2017-05-16 05:00

Vi är väldigt glada över att få tillbaka en av Sveriges absolut bästa målvaktstränare. 

 
 
Nu står det klart att Michael Andreasson ansluter och är den som kommer att arbeta närmast våra målvakter Arvid Ljung och Oscar Fröberg. 
 
foto: Ronnie skrivsmedja
"Det är fantastiskt roligt att få komma tillbaka till Almtuna. Det skall bli spännande och väldigt roligt att få vara med på resan de har påbörjat" - Michael Andreasson.
 
 
Micce har genom åren varit väldigt framgångsrik med de målvakter som han har jobbat med, från sin tidigare period i AIS kommer vi ihåg Fredrik Pettersson-Wentzel och Magnus Hellberg. Han har även tagit fram och hjälp en rad andra målvakter som ex, Johan honken Holmqvist, Frederik Andersen och nu i Lugono Succémålvakten Elvis Merzlikins
 
Klubbchef Andreas Klingberg:
"Vi är väldigt glada över att Micce har beslutat att komma till oss. Vi får in en rutinerad person som inte bara är en fantastisk målvaktstränare utan också ett väldigt bra bollplank till Martin och Ragge. Han är en vinnarskalle och har varit med och fört upp lag tidigare, den typen av person som är viktig för det vi vill skapa i Almtuna. Vi har haft diskussioner de senaste veckorna där vi har pratat mycket om den resan vi är inne på och där vill Micce vara delaktig. Micce bor idag med sin familj i Sigtuna vilket också har haft en inverkan på att få jobba nära hemmet." 
 
Micce kommer senast från en 4-årig sejour i Lugono, men har tidigare även jobbat i klubbar som Frölunda, Malmö, AIK, Örebro och Karlskrona.
 
Han kommer ta ett helhetsansvar och vara ansvarig för all målvaktsträning i föreningen, han har skrivit på ett 3-års avtal och börjar direkt med att sätta sin prägel på sommarträningen för våra målvakter Oscar och Arvid. 
 
Stort varmt välkommen hem till Almtuna Micce!
 
// Sportrådet
 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB