Gränbyhallen byter namn

28 september 2020 13:59
Klubben

Vi i Almtuna IS är idag mycket glada över att vi kan presentera en ny huvudpartner och Gränbyhallens nya namn: Upplands Bilforum Arena.


Upplands Bilforum går in som en av våra huvudpartners i Almtuna IS och har tecknat ett avtal där man bland annat köper namnrättigheterna för Gränbyhallen och hockeyskolan. Det nya namnet på Gränbyhallen blir därmed Upplands Bilforum Arena och avtalet sträcker sig över tre år.

Samarbetet möjliggörs genom att fastighetsägaren Sport- och rekreationsfastigheter AB medger att Almtuna på vissa villkor får avtala om namnrättigheterna för Gränbyhallen.

-Vi är glada över att Sportfastigheter ger oss möjligheten och att Upplands Bilforum vill kliva in som en av våra huvudpartners. Det är väldigt viktigt att vi genom Sportfastigheter får denna möjlighet till ett långsiktigt samarbete med Upplands Bilforum så att vi tillsammans kan fortsätta att utvecklas, speciellt i dessa osäkra tider, säger klubbchef Robert Lif.

-I den satsningen vi gör för att exponera vårat varumärke, så fick vi tillsammans med Almtuna fram detta koncept som jag och vår styrelse tyckte var perfekt för oss, säger Michael Rasi vice VD på Upplands Bilforum och fortsätter:
-Vi vill att Almtuna jobbar långsiktigt med sin verksamhet, och därför är vi också med i minst 3 år framöver, där vi tillsammans skall jobba för att det samarbetet skall bli ännu längre.  

-Arenanamnet var viktigt för oss, men också att vi fick möjligheten till namnet på ishockeyskolan, där det är viktigt för oss att en del av vår satsning i Almtuna också går direkt till dom allra yngsta ishockeyspelarna. Den frågan med ishockeyskolan var extremt viktigt för oss. Så vi är väldigt nöjda med samarbetet med Almtuna, säger Michael Rasi vice VD på Upplands Bilforum.

-Nu hoppas vi på att satsningen tillsammans med Almtuna också leder till framgång på isen, i bilhallen och husvagn/husbilshallen. Alla runt och kring Almtuna är såklart varmt välkomna till våra fina hallar på Stålgatan och Fyrislundsgatan i Uppsala, avslutar Michael Rasi vice VD på Upplands Bilforum.