PRESSRELEASE: Kontraktsförlängning

26 januari 2016 14:55

Almtuna IS kan idag presentera en viktig kontraktsförlängning, det gäller en av lagets mest tongivande och ledande spelare denna säsong: Sebastian Hartmann, som valt att signera ett tvåårsavtal med Almtuna IS över säsongerna 2016-17 och 2017-18. Sebastian har bildat en fruktad första kedja med sina vapendragare Larsson och Haga denna säsong och nu stannar Sebastian i Almtuna IS.


Sportchef Tobias Pehrsson uttrycker:
”Att behålla en egen produkt, som valt att stanna i Almtuna IS under sin utbildningstid känns positivt inför framtiden. Sebastian har tålamod i sin utveckling, ser långsiktigt på en vidare satsning i Almtuna IS och besitter en ödmjukhet att vilja utvecklas. Det innefattar de karaktäristiska egenskaper och profil jag vill sätta på Almtuna IS.”

Sebastian Hartmann har tillsammans med Haga ryckt ifrån i lagets interna poängliga. Sebastian har producerat 28 poäng på 40 spelade matcher och varit en nyckelspelare och ledande spelare denna säsong i Hockeyallsvenskan.

Pehrsson fortsätter:
”Sebastian har en vinnarinstinkt och tävlingsinstinkt som är viktig för vårt lag. Sebastian ser inga begränsningar och bara möjligheter. Jag ser fortfarande moment som Sebastian kan vidareutveckla i sitt offensiva spel och spelet in mot offensiv målbur samt hans fysiska tillväxt och utveckling. Det finns en potential att utveckla vidare Sebastian, där har vi lagt upp en individuell utvecklingsplan.”
Vi är glada att presentera Sebastian in i framtiden.

Stort lycka till, under nuvarande säsong, kommande säsong och in i framtiden Sebastian Hartmann.