Mattias Johansson förlänger

31 juli 2022 18:30
Herr

Han jobbar och sliter för laget lite i skymundan och får kanske inte uppmärksamheten i media som matchvinnarna i målprotokollet - men hans jobb är minst lika viktigt där ute på isen. Nu kan vi meddela att Mattias Johansson skrivit på för ytterligare en säsong med oss.


Forwarden Mattias Johansson 29 år med Almtuna som moderklubb har skrivit på för ytterligare en säsong. 342 A-lagsmatcher och sju (åtta med säsongen 11/12 då han debuterade med 7 spelade matcher) har satt sina spår i fansens minne och slitvargen Mattias Johansson är en favorit. Mattias är den där slitvargen som som kommer till jobbet varje dag och bara kör på pass efter pass och match efter match. Ofta får han ta den mer defensiva rollen i laget och han gör det bra. Mattias lyfter sina kedjekamrater med sitt hårda jobb över hela banan.

Den gångna säsongen stod Mattias för 9 (4-5) poäng på 52 matcher.

- Mattias har ett stort klubbhjärta och en bra karaktär. Han spelar alltid med laget före jaget i tanken. Jag tycker Mattias hade sin bästa säsong någonsin sist Kimby var här och vet att han är revanschsugen från fjolåret, säger Tony Mårtensson.

- Det känns väldigt bra att vara klar för en till säsong i Almtuna. Jag är, precis som många andra, oerhört revanschsugen och motiverad efter fjolårssäsongen, säger Mattias Johansson.