PRESSRELEASE: Kontraktsförlängning

31 mars 2016 16:55

Almtuna IS kan idag presentera en viktig kontraktsförlängning, det gäller en av säsongens stötte spelare: Emil Larsson, som i förhandlingen med klubben och Sportchef Tobias Pehrsson kommit överrens om ett tvåårsavtal med Almtuna IS över säsongerna 2016-17 och 2017-18.


Sportchef Tobias Pehrsson uttrycker:
” Emil är en spelare som har en otroligt bra karaktär, en vinnarskalle utöver det vanliga, som älskar att tävla i varje duell och närkamp. En spelartyp som jag tycker är viktig att ha i ett lag som vill ta nästa kliv.”

Emil Larsson bildade Almtuna IS första kedja den gångna säsongen tillsammans med Haga och Hartmann och på 49 matcher gjorde 26 poäng och 3:a i lagets interna poängliga. Emil har varit i Almtuna IS under tre säsonger och kommer nu in och gör sin fjärde resp femte säsong i Almtunatröjan.

Pehrsson fortsätter:
”Emil är en ledande spelare med sitt sätt att vara. Och vi ser en stor potential att vidareutveckla detaljer i Emils spel och det känns spännande att utveckla Emil till nästa nivå” Vi i Almtuna IS är väldigt glada och tacksamma att presentera denna nyhet och kontraktsförlängning!

TOBIAS PEHRSSON Sportchef
Almtuna IS