Boka säsongskort

20 maj 2022 11:15
Herr

Lagbygget för herrlaget är i igång vilket är både kul och spännande. Damlaget kommer att presentera sina spelare på våra sociala media framöver. Träningsmatcherna för herrlaget är inbokade och nu kan du även boka ditt säsongskort till rabatterat pris.


Renoveringen av Upplands Bilforum Arena är i fullgång, vilket den har varit under större delen av säsongen 21/22 också. Framöver kommer det att hända en hel del:

Det kommer att bytas kylanläggning, nya stolar som är vadderade sätts in, läktaren kommer att byggas så att hörnen blir rundade. Det målas om och man kommer att kunna gå till B och C hallen från A-hallen utan att behöva gå ut. En D hall kommer att byggas som är ämnad åt konståkningen och den blir placerad mellan A och C hallen.

Under säsongen 22/23 (Feb/Mars) så kommer det att förberedas för en ny entré på norra gaveln där man även kommer att göra en ny yta som kommer att bli restaurangdel. Så det händer en hel del med den gamla Arenan.

Den nya Arenan som kommer att placeras vid Arenahotellet och tidsplanen för arenan står enligt de senaste beskeden som har lämnats i UNT under april månad kvar - byggstart 2022 och en färdig arena 2025.

Vi hälsar nykomlingarna Djurgården och Östersund välkomna till oss säsongen 22/23. 

Som ni ser så händer det mycket nu! Passa på att boka ditt säsongskort redan nu till rabatterat pris.

Boka säsongskort HÄR.

Nu vill vi passa på att önska alla en varm och skön sommar så ses vi när träningsmatcherna drar igång i augusti.