Inför Djurgården

8 augusti 2018 16:06

I morgon är det dags - då kommer Djurgården på besök i säsongens första träningsmatch.


Laget gick på is i lördags och redan nu är det dags för säsongens första träningsmatch då SHL-laget Djurgården kommer på besök. Matchen är ju som vi meddelat tidigare flyttad från Östervåla som fick problem med sitt isaggregat. Då det var ganska kort varsel så blev plan B att köra matchen i B-hallen men sedan kom ismakarna i Gränby Ishallar med ett eget initiativ för att få spelbar is i A-hallen. De jobbar för högtryck i skrivande stund och bilden ovan är från i förmiddags. När vi kör igång på torsdag kväll skall det finnas en spelbar is och ismakarna skall vi verkligen tacka för att de tog detta egna initiativ att jobba i stort sett dygnet runt - isen skulle i orginalplan ha stått klar först om en dryg vecka.

Hör tränare Marcus Ragnarsson inför torsdagens match mot hans gamla lag Djurgården:

Almtuna kör årets träningsmatcher i en matchtröja som bygger på den tröja som man hade under i stort sett hela 50-talet samt 1960. Läs mer om tröjan och se bilder i länken nedan:

Matchtröja i Retrostil Almtuna kommer till spel med samtliga spelare i truppen - D.V.S. 2 målvakter, 7 backar och 13 forwards. Så här är den preliminära startuppställningen för Almtuna mot Djurgården:

38 Oskar Fröberg (88 Arvid Ljung)

5 Per Svensson - 8 Adam Thilander
18 Jacob Svensson - 9 Tony Mårtensson - 28 Lucas Sandström

71 Jacob Ragnarsson - 6 Måns Hermansson
17 Oscar Milton - 15 Victor Rollin-Carlsson - 27 Victor Hertzberg

53 Jesper Mångs - 82 Jonathan Léman
13 Tobias Liljendahl - 33 Albin Lundin - 58 Fredrik Forsberg

47 Filip Andersson
56 Alexander Lunsjö - 21 Oscar Pentler - 51 Erik Santesson

Extra: 19 Ludvig Wallin

Observera att Måns Hermansson spelar i tröja nr 6 under träningsmatcherna men han får sitt valda nummer 66 när seriespelet drar igång med de ordinarie matchtröjorna.

Viktigt är att alla hörsammar uppmaningen att endast använda junioringången vid IN OCH UTPASSERING av hallen för att inte värmen ska komma in i hallen. Det vill säga den lilla dörren till höger om ordinarie och större ingången (Undantaget vid nödutrymning av hallen).

Almtuna - Djurgården
Torsdag 9 augusti kl 19:00

Priser
Vuxen 80:-
7-18 år 40:-
0-6 år fri entré

Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt kommer till Gränby Ishall för att se matchen på plats - så väl Djurgårdssupporters som Almtunasupporters. Men har du inte möjlighet att vara på plats så sänder Cmore matchen och erbjuder PPW för de som inte har abonemang. Du hittar ders sändning här:

Cmore Almtuna - Djurgården