Anton Brandhammar klar

31 juli 2022 10:00
Herr

Offensivt skicklige backen Anton Brandhammar plockas in från Kalmar där han spelade förra säsongen. Han har varit uppe och nosat på SHL-spel men de senaste fem säsongerna har han spelat i Hockeyettan.


Backen Anton Brandhammar 25 år med Charlottenberg som moderklubb är klar för spel i Almtuna. Brandhammar Har bland annat representerat Färjestad U16-, J18-; J20-lag men även gjort registrerats för 21 matcher i SHL med Färjestad och haft en speltid på 03:04 i snitt per match då. Anton har även representerat Västerås, Visby/Roma, Skövde, Forshaga och nu senast Kalmar i Hockeyettan. Nu blir det alltså spel i HockeyAllsvenskan hos oss den kommande säsongen och kontraktet är skrivet på ett år.

Under den senaste säsongen i Kalmar så stod Anton Brandhammar för 10 (2-8) på 17 matcher i Södra grundserien, 17 (5-12) poäng på 24 matcher i Allettan Södra samt 1 (1-0) poäng på 3 matcher i kvalet mot HockeyAllsvenskan. Totalt 28 (8-20) poäng på 44 matcher den gångna säsongen.

- Anton är en rörlig och offensivt stark back med ett bra skott. Han är duktig på att sätta igång spelet och följa med upp i anfallen, säger Tony Mårtensson.

- Det ska bli riktigt roligt att dra igång, det är ett steg upp i seriesystemet för egen del och det ska bli kul att mäta sig emot bättre spelare, jag är taggad, säger Anton Brandhammar.