Oscar Pentler förlänger

2 augusti 2020 14:27
Herr

Det står nu klart att Oscar Pentler stannar i Almtuna. Han har gått den långa vägen från U16-laget till att nu ha en fast plats i A-laget för tredje säsongen i rad.


Forwarden Oscar Pentler 21 år kommer från talangfabriken i Östervåla och anslöt till Almtuna från Iron där han gjorde 2 säsonger innan det blev dags för U16 spel och hockeygymnasium i Uppsala. Sedan dess har han varit i Almtunas organisation förutom att han har varit utlånad till Iron, Enköping och Wings enstaka matcher. 16/17 blev det 3 matcher med A-laget och säsongen efter 34 matcher men de två senaste säsongerna har han krigat för oss fullt ut och bara missat en enda match. Oscar är en trogen gnuggare som har jobbat på och kanske inte varit rubrikernas man i matcherna men han har stått för ett nyttigt och hårt arbete hela tiden. Kontraktet är på 1 år.

-Det känns riktigt bra att få spela ytterligare en säsong i Almtuna, säger Oscar Pentler och fortsätter:
-Det ska även bli väldigt spännande med två nya röster i båset och många yngre spelare som kommer att tävla varje dag för att få speltid. Jag tror att det kommer bli en riktigt rolig säsong.

-Kul att Oscar väljer att stanna hos oss. Han är en väldigt laglojal spelare som alltid spelar för laget. Jag tror att Oscar kommer att utvecklas mycket kommande säsong och blir en viktig spelare för laget, säger Björn Danielsson.