Svenska Spel
Almtuna IS

Nu är säsongskorten släppta till försäljning!

Publicerad: 2017-06-15 14:17

Kommande säsong kommer bli en av de tuffaste och viktigaste på länge. Med bland annat två nya transatlanter samt en kvarvarande grundstomme av spelare så kommer hockeyn bli fartfylld och riktigt intressant i år! Ditt stöd behövs – köp ditt säsongskort redan idag och säkra din plats till hockeyfesterna!

 

Säsongskorten är nu släppta till försäljning. Du köper ditt säsongskort enkelt här.

HockeyAllsvenskan 2017/18 är inte en vanlig säsong. Mycket mer står på spel. I och med att de centrala intäkterna i SHL kommer att öka efter kommande säsong blir det i teorin mycket svårare att ta klivet upp säsongen efter. Därför har lag med höga ambitioner, som Almtuna IS, en extra utmaning i år.

Almtunas arbete med lagbygget har varit ihärdigt och framgångsrikt. Med flera "egenproducerade" spelare samt några riktigt heta importer så bådar denna säsong för något riktigt spännande. Samtidigt så är en grundstam av stabila karaktärer som Per Svensson, Viktor Rollin-Carlson och Ludwig Blomstrand rutinerade i laget. Laget arbetar också utefter en helt ny fysträning just nu tillsammans med Muskelcentrum som bland annat innebär mer hockeyspecifik träning för att vara helt redo för den nya säsongen.

Vid köp av säsongskort är du garanterad en plats till samtliga hemmamatcher i grundserien. Det gör även att du är säkrad en plats till årets hetaste hockeymatcher. Vem vill inte se matcher som Almtuna-Modo och Almtuna-Leksand inför en fullsatt ishall?

Du kan välja mellan flera betalsätt, bland annat kortbetalning och faktura. Vi har i år delat in säsongskorten i 3 stycken priskategorier beroende på var i hallen man vill sitta. Ståplatskortens pris är oförändrat.

Först till kvarn gäller!

Hade du säsongskort förra året, eller har andra frågor, vänligen kontakta oss på [email protected]!

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB