Svenska Spel
Almtuna IS

Winter Is Coming - Skänk Till De Behövande

Publicerad: 2017-11-27 13:40

Julen och vintern närmar sig med stormsteg. De flesta är förberedda och längtar efter tända ljus och ett snötäckt Uppsala, men inte alla. Att ha en ordentlig jacka och ett par vantar är en självklarhet för det flesta men tyvärr finns det människor som inte är lika lyckligt lottade.

 

Därför ber​ ​“Tillsammans”​ er att leta i hjärtan och förråd efter ytterkläder som ni inte längre använder. Kanske köpte ni något nytt under black friday och hade inte hjärta att slänga det gamla? Ett bortglömt plagg för er kan göra enorm skillnad för en annan.   På fredagen den​ ​8​ december när Almtuna möter Vita Hästen i Gränby Ishall kan ni göra en god sak samtidigt som ni kan njuta av hockey i världsklass​. Vi​ ​kommer​ ​stå​ ​i​ ​entrén​ ​och​ ​ta​ ​emot​ ​jackor,​ ​mössor,​ ​vantar​ ​och​ ​skor. Som tack för allt ni bidrar går alla från Almtuna IS, SK Iron samt Östhammar​ ​Hockey​ ​in gratis tillsammans med anhöriga. Bär gärna ett klubbplagg​ för att underlätta i entrén. Allt som skänks kommer delas ut till de mest behövande i Uppsala.

 

Varmt välkomna Fredag 8 December mot Vita Hästen, Hopppas ni tar med ett varmt plagg att skänka och ett fint humör att heja vårt lag i Uppsala Almtuna till fjärde raka hemmasegern.

 
Webbredaktionen
Niklas Skoglund
[email protected]
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB