Dam: Johansson och Klaar klara

27 september 2019 23:42
Dam

Vi kan nu meddela att Beatrice Johansson och Olivia Klaar har signerat varsitt kontrakt med Almtunas damlag den kommande säsongen.


Forwarden Beatrice Johansson 27 år och högerskytt med Kovland som moderklubb har signerat ett kontrakt med Almtuna över den kommande säsongen. Beatrice har flera säsongers erfarenhet av spel i SDHL och har även representerat Sundsvall, Modo samt Sundsvall/Timrå. Beatrice kom till Almtuna den gångna säsongen och fortsätter nu alltså även över nästa säsong. Styrkan hos Beatrice sitter i hennes skridskoåkning, klubbteknik och rutinen av spel på hög nivå.

Forwarden Olivia Klaar 15 år och vänsterskytt med Almtuna som moderklubb har signerat ett kontrakt med moderklubben över den kommande säsongen. Olivia som har spelat ishockey i 6 år har även representerat Iron vid ett tillfälle den gångna säsongen samt Uppland i Stålbucklan - numera TV-pucken - tre år i rad. Styrkan hos Olivia ligger i en bra spelförståelse, ett bra skott, stark skridskoåkning och hon är en bra två-vägs spelare.