Svenska Spel
Almtuna IS

Almtuna anställer Media och IT-ansvarig.

Publicerad: 2017-09-06 13:20

 

 

 

Almtuna anställer Media och IT-ansvarig.
 

Almtuna har under en tid sökt efter någon som skall ansvar för alla IT och mediafrågor i klubben. Jobbet med att ständigt ligga i framkant på hemsida och sociala medier är en viktig del i utvecklingen av Almtuna. Klubben har nu hittat den person vi söker. 

 

Niklas Skoglund är född och uppväxt ett stenkast från Gränbyhallen.

Niklas har ett stort och brinnande intresse för hockey. Almtuna har han följt under senare delen av sitt liv och har blivit en stor del av hans liv. Efter ett antal strömatcher i Allsvenskan så började han regelbundet gå på hockey under den framgångsrika säsongen 09/10 där Jonas Rönnqvist och Bert Robertsson ledde Almtuna. Intresset växte och redan säsongen efter började han engagera i supporterföreningen Red Lions styrelse. För många är han ett känt ansikte i hallen och framför allt på ståplats där han har stått sedan säsongen 09/10. Niklas anställs på 50 % från 1 september.

 

Niklas:

För mig var det ingen som helst tvekan att tacka ja till det här jobbet. Att få jobba med något man verkligen brinner för är få förunnat. Jag brinner verkligen för den här föreningen och vill jobba hårt för att den ska utvecklas. Jag vill dra mitt strå till stacken och är tacksam för att få den här chansen.

 
Andreas:
När Niklas namn dök upp som en intressant person för jobbet så var han rätt man för jobbet omgående, han har skrivet mkt på Svenskafanssida och har ett gediget intresse för Almtuna och Hockey. Niklas kommer vara en fantastiskt del i hur vi kan nyttja vår egen media på bättre sätt.
 
Niklas kommer skriva om alla delar av Almtuna. Herr, Dam, Junior, Ungdom. Har ni några spännande nyheter ta kontakt med Niklas via mail eller telefon.
 
Varmt välkommen Niklas!
 
Kontaktuppgifter.
073-5180291

 

 

Andreas Klingberg

Klubbchef Almtuna IS

 

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB