Svenska Spel
Almtuna IS

Almtuna IS och Uppsala Sport & Profil, inleder ett nytt samarbete.

Publicerad: 2017-02-03 13:01

 

Vi på Uppsala Sport & Profil tycker det skall bli mycket spännande och roligt att få serva och hjälpa Almtuna IS på resan mot SHL. Att få förtroendet att arbeta tillsammans med en klubb som Almtuna IS, som vi på Uppsala Sport & profil TYCKER står för UTVECKLING, PROFESSIONALISM OCH ENGAGEMANG som genomsyrar hela föreningen är oerhört glädjande för oss. Vi kommer göra allt i vår makt att hjälpa och förse hela föreningen med rätt material. Säger VD Mattias Keisu.

Uppsala Sport & Profil ingår i Sveriges fjärde största sport kedja Sport Ringen och av de 12 största hockeybutikerna i landet  är hela 10 st anslutna till Sport Ringen. Butiken kommer finnas i Boländerna på Verkstadsgatan 10.

Vi ser fram emot att få jobba ihop med Uppsala Sport & Profil, de har ett stort engagemang, hockeykännedom och en bred kunskap för att ge alla våra medlemmar och ungdomslag den service som krävs inom hockeyn. Vi har en plan att etablera oss på absoluta toppnivå och då krävs det att vi har en leverantör som ger oss den service som krävs på den nivån. Idag har Almtuna och CCM ett väldigt bra samarbete och de har goda kontakter med Sport Ringen så helhetsbilden blir väldigt bra. Säger klubbchef Andreas Klingberg.


Avtalet är skrivet på 3 år och börjar gälla från 1 maj 2017.

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB