Olle Norberg har skrivit på

13 april 2022 10:58
Herr

Han lämnade denna säsong för SHL laget Linköping där han spelat för deras J20 nationell lag samtidigt som han också har lånats ut till oss i Almtuna under säsongen. Nu är det klart att han återvänder till oss ”på riktigt” då ett kontrakt över en säsong är underskrivet.


Egna produkten Olle Norberg gjorde 4 matcher med herrlaget säsongen 20/21 och skrev också på ett kontrakt med herrlaget till denna säsong. Några månader senare så värvades Olle till Linköping där han spelade med deras J20-lag i högsta juniorligan. I J20 Nationell spelet för Linköping så stod Olle för 13 (7-6) på 22 matcher. Olle fick också vara med om SHL debut i Linköping då han spelade 06:45 i en match där.

Olle Norberg har också spelat för vårt herrlag och J20-lag denna säsong då han dubbel registrerades. I herrlaget blev det 2 assist på 20 matcher och i J20-laget som just nu kvalspelar mot högsta serien har det blivit 1 assist på en seriematch samt 5 assist på 8 stycken kvalseriematcher.

- Den talangfulle backen backen Olle Norberg belönar vi med ett A-lags kontrakt efter en stark säsong. Olle är fostrad hela vägen via Almtunas hockeyskola. Olle är en tvåvägs back med stor utvecklingspotential och han har redan bevisat att han håller på Allsvensk nivå, säger Tony Mårtensson.